Kultura

Kultura

Světla, kamery, klapka, jedem!!! Jednoduše a rychle.

AMX nabízí ucelené řešení řízení a automatizace pro zábavní zařízení. Neomezený počet zobrazovačů, systémy ozvučení, nastavení prostředí, správu obsahu a distribuci, a mnohem víc.

Muzea a filmové scény

Nechte dotykové displeje AMX řídit a automatizovat muzea a filmové scény. Návštěvníci v každém věku budou nadšeni z interaktivního řešení a rádi se budou vracet. Obsluha muzea zase velmi ocení jednoduché řízení celé expozice.

Sport bary a restaurace

AMX produkty vám nabízí jednodušší řízení a automatizaci audio a video programu ve všech typech restaurací a sport barů. Vytvořte skvělý zážitek pro vaše zákazníky využitím interaktivních displejů, video distribuce, elektronického menu, jednoduché komunikace s obsluhou, jednoduše měnitelnými světelnými předvolbami nebo zónového ozvučení.

Arény, stadiony, koncertní sály, zábavní parky, okružní plavby

AMX poskytuje řešení pro řízení a automatizaci širokého spektra elektronických zařízení jako jsou zobrazovače, audio systémy, osvětlení a další konfigurace prostředí.

Nákupní centra

Nákupní centra neustále hledají způsoby jak upoutat a udržet zákazníky. AMX řešení vám s tímto problémem pomohou díky prodejním displejům, informačním kioskům a jednoduché správě obsahu a rychlé aktualizaci nejnovějších akcí.

předchozí řešení Zpět na řešení